Voor en na de show

SHG WPE GS24 29

Pre-show & Afterparty.....

De deuren gaan open om 19h30. Het loont om vroeg te komen. Zo heb je tijd om het nieuwe decor te ontdekken, foto's te nemen voor op jouw sociale media of een aperitief te drinken aan de bar. Ondertussen vult live-muziek de Kroonluchterhal, en je ontmoet er markante figuren.

Na het spektakel gaat - voor wie dat wenst - het feest verder. Onder de imposante Venetiaanse kroonluchter blijft de bar open, en een dj verleidt tot dansen. Verrassende live-acts doen uw adem stokken en zorgen ervoor dat de sensationele wereld van 'Grand Show: Folie Royale' niet stopt bij het verlaten van de theaterzaal.

Een beleving die niet tot het podium beperkt blijft
WP FOLIEROYAL 6 X8 A0548 WEB

Bar 'Venezia' en Bar 'San Marco'.....

Voor en na de voorstelling kan u terecht in 'Bar Venezia'. Onder de schitterende kroonluchter uit mondgeblazen Murano-glas presenteert 'Bar Venezia' een ruime keuze aan Champagnes, cocktails, wijnen, bieren, softdrinks en fruitsappen.

Tijdens de voorstelling
is er bediening aan tafel, vanuit 'Bar San Marco'. Hier hebt je de keuze uit een ruime wijnkaart, diverse cocktails, verschillende bieren, een tapasplank en een groot aanbod aan soft-drinks, fruitsappen en non-alcoholische varianten.

WP FOLIEROYAL 6 X8 A0561 WEB
Boek tickets
Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken.

Update mijn browser nu!