Groepen & Bedrijven

WP FOLIEROYAL 6 X8 A0531 WEB

Speciale deals voor groepen.....

Wil je naar één van onze voorstellingen komen met een groep? Indien je met minimaal 20 personen komt, gelden bijzondere voorwaarden.

Reserveer op voorhand een flesje Champagne en/of tapasplankje tijdens de voorstelling, of coupons voor een cocktail of coupe Champagne voor of na de show, naast andere leuke extra's.

Contacteer ons voor een prijsofferte op maat.

Ontdek hier de bladerversie van de volledige brochure.

De ideale manier om het verlof goed in te zetten
SHG WPE GS24 15

VIP-belevingen: van 10 tot 50 personen.....

Ga voor de meest exclusieve ervaring, en kies voor de privé VIP-tafels voor 10 personen. Vanop de beste locatie in de zaal, geniet je van het spektakel. Om de exclusiviteit te waarborgen zijn er maximaal 5 tafels 'Magritte' en 5 tafels 'Keith Haring' per avond voorzien.

Na de show maak je tijdens een unieke 'Meet & Greet' kennis met de artiesten en de dansers.

Voor, tijdens en na de voorstelling geniet je van tal van inbegrepen extra's, zoals geselecteerde dranken, tapas, speeltegoed, gratis vestiaire en toiletbezoek.

Kies je voor de formule 'Keith Haring', dan worden per tafel twee flessen Champagne 'Moët & Chandon' geserveerd (2 x 0,75l).

Wil je echte luxe? Kies dan voor de formule 'Magritte', waarbij de tafelgenoten kunnen proeven van twee Magnumflessen Champagne 'Ruinart - Blanc de Blancs' (2x 1,50l).

Contacteer ons voor meer informatie en reservatie.

Een écht exclusieve ervaring tijdens 'Grand Show: Folie Royale'
Ruinart

Diner Experience by Peter Goossens.....

Peter Goossens serveert voor aanvang van 'Grand Show: Folie Royale' een culinair hoogstaand driegangenmenu in de luxueuze feestzaal 'Silver Lake' van La Réserve.

De maaltijd wordt begeleid door live-muziek, wat voor een unieke ervaring zorgt.

La Réserve ligt direct tegenover het Grand Casino Knokke, en de medewerkers zorgen ervoor dat u op tijd in de voorstelling bent.

De perfecte start van de avond
La Reserve La Rigue 35800

Een voorstelling enkel voor jou en jouw genodigden.....

Een volledige privé-voorstelling is mogelijk, voor jou en maximaal 700 gasten. Geniet van een geprivatiseerde show met mogelijkheid tot personalisatie (bv. inwerken speech organisator, anekdotes,...). Jouw garantie op een fantastische, onvergetelijke avond vol spektakel.


Unlock the exclusivity of entertainment
SHG WPE GS24 72
Boek tickets
Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken.

Update mijn browser nu!